Karmel

@Cees Savelkouls

“Karmel spiritualiteit in beelden”

In deze tijd van vooral ook ongewenste stilte willen we op de website  met een aantal afbeeldingen van soms hoog artistieke waarde de Karmelitaanse K van het KCS wat meer zichtbaarheid geven. Het streven is 1 maal per week een nieuwe bijdrage. We beginnen – er zal niet echt een chronologische volgorde zijn –  met de terecht beroemde ‘Teresa van Avila van Bernini ‘

 

Lees verder…….

 

 

Corona-virus

Beste mensen,

 

In aansluiting op het bericht van vorige week, willen we als Staf, gezien de veranderde omstandigheden rond het corona-virus én naar aanleiding van de verregaande maatregelen van de overheid én het advies van het RIVM,  alle activiteiten van het KCS  tot 31 maart stopzetten.

Het spijt ons deze beslissing te moeten nemen maar om uw en onze gezondheid te waarborgen willen wij als KCS hierin onze verantwoordelijkheid nemen.

 

Zowel begeleiders als deelnemers vinden het erg jammer, maar hopen dat we, zo gauw de situatie zich in de goede richting ontwikkelt, u te laten weten op welke wijze we de draad weer oppakken.

 

Met vriendelijke groet,

Mede namens de andere Stafleden, Wil van der Heijden, Cees Savelkouls en Lia Vergouwen

Riet Spierings

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u ook de nieuwsbrief ontvangen? Stuur dan een mailtje naar info@kcs-haarlem.nl en vermeld bij het onderwerp ‘aanmelden nieuwsbrief’.

 

 

Schrijf nu in voor het programma voorjaar 2020

van harte welkom!

Alle informatie vindt u onder de knop programma.  Mocht u vragen hebben, neem dan contact op: info@kcs-haarlem.nl.

Kijk ook op onze facebook pagina: “Karmelitaans Centrum voor Spiritualiteit”